Märklin 37110 - DB BR 110.1 (HO|AC sound)

Vorige Artikel 22 / 93 Volgende
€ 349,95 (incl. btw)
Voorraad 1 stuk

Vooraan 3 en achteraan 5
De locomotieven van de serie E10 (serie 110) waren allesbehalve gelijkvormig. Hoewel deze krachtpatsers als elektrische eenheidslocomotief waren ontworpen, verrasten zij door de vele verschillen. Hierdoor zijn deze locomotieven geliefde modellen voor spoorwegliefhebbers.

Voorbeeld: Elektrische locomotieven serie 110.1 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Met drie lampen aan het uiteinde van de locomotief 1 en vijf lampen aan het uiteinde van de locomotief 2. Met "Klatte"-ventilatorroosters en eendelige, afgeronde machineruimteramen. Zonder regengoot rondom. Zonder schorten en bufferbekledingen. Kleurstelling in oceaanblauw/ivoor. Bedrijfsnummer: 110 116-1. Zoals in gebruik rond 1982.

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. Vier aangedreven assen. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 2 rode sluitseinen in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontseinen aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontsein aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld. Verlichting met onderhoudsvrije, warmwitte en rode lichtdioden (leds). De stroomafnemer kan als digitale functie apart omhoog en omlaag. Gemonteerde metalen handgrepen. Machinistfiguur in machinistencabine 1. Lengte over de buffers ca. 18,9 cm. Eenmalige serie.

 

Highlights

  • Voorbeeldgetrouwe vormveranderingen, zoals een andere montering van de lampen en eendelige, afgeronde machineruimteramen.
  • Op en neer beweegbare stroomafnemers, digitaal schakelbaar.
  • Digitale decoder mfx+.

 

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Locomotief
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij DB
Tijdperk 4
© 2017 - 2023 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss