NOCH 14392 - Kerstmarktkraam (HO)

Bijzonderheden: 1B
Artikel 50 / 423
€ 10,80 (incl. btw)
Voorraad 2 stuks

Welkom op de kerstmarkt!
Elk jaar kijken we uit naar de kerstmarkten, die nu een integraal onderdeel zijn van de kersttraditie. Kerstmarkten hebben een lange traditie in Duitsland. Een van de bekendste markten tijdens advent is de Christkindlesmarkt in Neurenberg. Ook in andere grote steden zoals Aken, München en Augsburg. Sommige van de traditionele markten worden al sinds de 14e eeuw gehouden. De typisch Duitse traditie krijgt inmiddels ook internationale bekendheid. B. in de metropolen van Chicago en New York kerstmarkten naar Duits model, deze worden dan wel German Christmas Market of Christkindlesmarket genoemd.
Met de Laser-Cut mini's kun je het mooie adventseizoen in een model thuis nabootsen. De kerstmarktstand van NOCH is meer gebaseerd op kleine kerstmarkten, zoals die in Wangen in de Allgäu. De kleine kerstmarktstalletjes en kraampjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals laserkarton en sommige zijn gemaakt van echt hout. De nauwkeurig vervaardigde modellen kunnen heel eenvoudig in elkaar worden gezet met de meegeleverde instructies. Hiervoor is een speciale lasergesneden lijm (art.nr. 61104) van NOCH nodig.

De Laser-Cut mini's van NOCH - inmiddels een »kleine instelling«. Lasergesneden mini's van NOCH zijn bij uitstek geschikt voor het liefdevol en levensecht ontwerpen van modelscènes. De bouwpakketten zijn tegen een lage prijs verkrijgbaar en vinden zeker een plekje op elke modelspoorbaan. Laat u gewoon inspireren door ons brede scala aan onderwerpen!

L x B x H: 80mm x 50mm x 35mm

Specificatie Omschrijving
Fabrikant NOCH
Artikelgroep Landschap / Decoratie
Programma Laser cut minis
Schaal H0 (1:87)
© 2017 - 2024 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss