Nieuw

H0 | Märklin 39690 - DB Diesellocomotief serie 260

Vorige Artikel 14 van 49 Volgende
€ 299,00 (inclusief 21% btw)
Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Locomotief
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij DB
Tijdperk 4
Voorraad 2 stuks

De krachtpatser
Eerst de bielzen, dan de ballast. Deze taak wordt op uw modelbaan voortaan uitgevoerd door de altijd parate BR 260 van Märklin. Voor deze door weer en wind getekende krachtpatser is geen rangeermanoeuvre te zwaar. In een perfecte samenwerking tussen decoder mfx+ en de nieuwe, slanke Telex-koppelingen rangeert de BR 260 elke wagen heel precies naar zijn plaats. Naast veel digitale functies vormt ook een koppelingswals een vast bestanddeel van de veelzijdige speelmogelijkheden van deze met verschoten lak uitgevoerde modelbaanlocomotief.

Voorbeeld: Dieselrangeerlocomotief serie 260 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Basiskleurstelling oceaanblauw/ivoor. Dieselhydraulische aandrijving met blinde as. Bedrijfsnummer: 260 535-0. Zoals in gebruik rond 1978.

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. Drie assen en blinde as aangedreven. Antislipbanden. Nieuwe telex-koppelingen voor en achter, telkens apart digitaal schakelbaar. Met koppelingswals. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein, in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Schakelbare dubbele A-verlichting. Bordesrelingen van metaal. Lengte over de buffers 12,0 cm.

Eenmalige serie.

 

Harlaar - Facebook  Harlaar - YouTube  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
Aanmelden
© 2017 - 2020 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss