Nieuw 2021, van €669.00 voor €599.95

H0 | Märklin 37793 - SNCF, Hogesnelheidstrein TGV Euroduplex (AC sound)

Vorige Artikel 8 van 66 Volgende

Verwacht 3e kwartaal 2021, van €669.00 voor 599.95

Voorbestellen via contactformulier

Voorbestellen via mail

Voorbeeld: Hogesnelheidstrein TGV Euroduplex (train à grande vitesse) van de Franse staatsspoorwegen (SNCF), in de uitvoering voor het verkeer tussen Parijs en München. 2 motorwagens (TK1 en TK2), 1 dubbeldeks-overgangsrijtuigen (R1) 1e klas, 1 dubbeldeks-overgangsrijtuigen (R8) 2e klas. Treinstelnummer 4709. Zoals in gebruik tijdens tijdperk VI.

Model: 4-delige basisset. Beide motorwagens (TK1 en TK2) met motor. Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving in beide motorwagens, centraal ingebouwd. Telkens 4 assen via cardan aangedreven. Antislipbanden. Standaard ingebouwde binnenverlichting. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein, 2 rode sluitseinen en binnenverlichting in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Derde frontsein voor Frans rijrichtingsafhankelijk frontsein digitaal afzonderlijk uitschakelbaar (lichtfunctie). Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Machinistencabines in de motorwagens met interieurinrichting. Afzonderlijk gemonteerde metalen handgrepen. Motorwagen en overgangsrijtuigen zijn paarsgewijs vast aan elkaar gekoppeld, met speciale kortkoppelingen en schaargeleiding. Extra schaargeleiding in het Jakobs-draaistel. Met de rijrichting wisselende stroomvoorziening via de telkens voorste motorwagen. Binnenverlichting wordt gevoed via de doorgaande elektrische aansluiting van de hele trein. Elke motorwagen met 2 stroomafnemers met enkele arm in verschillende uitvoeringen, met elk een kanteltoets voor DB en SNCF. Stroomafnemers werken alleen mechanisch, niet elektrisch. Op schaal uitgevoerde reproductie, daarom berijdbare bochten vanaf een minimumradius van 360 mm bij vrij ruimte.
Lengte van de 4-delige basisset 102 cm.

Basisset 37793 kan met uitbreidingssets wagens 43423, 43433 en 43443 tot een voorbeeldgetrouwe 10-delige eenheid worden uitgebreid. SNCF en TGV zijn gedeponeerde handelsmerken van de SNCF. TGV® is eigendom van de SNCF. Alle reproductierechten zijn voorbehouden.

Dit treinstel is in gelijkstroomuitvoering leverbaar in het TRIX H0-assortiment onder artikelnummer 22381.

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Treinstel
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij SNCF
Tijdperk 6

Harlaar - Facebook  Harlaar - YouTube  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
Aanmelden
© 2017 - 2021 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss