H0 | Carson 500504136 - VW T1 Bus Samba ADAC

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 119,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Product: 1:87 VW T1 Bus Samba ADAC 2,4 GHz 100% RTR

Hightech in het kleinste formaat. Het ontwikkelingsteam van CARSON heeft al hun ervaring gekanaliseerd in de ontwikkeling van de nieuwe VW T1 Bus Samba ADAC. De transporter in schaal 1:87 is uitgerust met een storingsvrije 2,4 GHz afstandsbediening, die een fijn afgestemde regeling (digitaal proportioneel) van snelheid en besturing mogelijk maakt. De geïntegreerde Li-Ion-aandrijfaccu zorgt voor een rijtijd van maximaal 70 minuten na slechts 30 minuten oplaadtijd en wordt via de stekker direct op de zender opgeladen. Dit betekent dat de kleine VW klaar is om te rijden, zelfs als u onderweg bent. Dit nostalgische voertuig heeft een zeer kleine draaicirkel en voelt zich daarom net zo goed thuis op een modelspoorbaan als op een bureau en brengt beweging op de wegen rondom het spoor. Het gedetailleerde lakwerk en de decoratie, samen met de functionerende koplampen en achterlichten, zorgen voor de perfecte finishing touch voor het opvallende uiterlijk van deze kleine klassieker en de technisch ontworpen afstandsbediening "Reflex Stick Micro" vormt de ideale link tussen nostalgie en de nieuwste technologie. Het voertuig en de zender worden opgeborgen in de meegeleverde koffer. Er worden ook 4 AAA-zenderbatterijen meegeleverd om dit een 100% complete set te maken.
Veel plezier met de nieuwe VW T1 Bus Samba ADAC van CARSON.

Inbegrepen:
Kant en klaar model, 2,4 GHz afstandsbediening met laadconnector, Lithium drive batterij, opbergvitrine, 4x AAA zenderbatterijen, handleiding.

Veiligheidsopmerking:
Niet voor kinderen onder de 3 jaar. De verpakking moet worden bewaard aangezien deze belangrijke informatie bevat. Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product in de doos. CARSON behoudt zich het recht voor om elk onderdeel op elk moment te wijzigen, bij te werken of te vervangen.
stuurbekleding

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Carson
Artikelgroep RC auto
Merk Volkswagen
Schaal H0 (1:87)

Social Media & Catawiki

     Harlaar - Facebook    Harlaar - YouTube    

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
Aanmelden
© 2017 - 2021 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss