Nieuw 22-10 | -10%

H0 | Märklin 37984 - UP, Stoomlocomotief klasse 800 (AC sound)

Vorige Artikel 116 van 162 Volgende
€ 699,00 € 628,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Voorbeeld: Zware Amerikaanse stoomlocomotief klasse 800 van de Union Pacific Railroad (UP), met olietender. Bedrijfsnummer van de locomotief 844. Zoals in gebruik vanaf 2016.

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Verschillende bedrijfsgeluiden, zoals olie en water bijvullen en geluiden van het openen en sluiten van schuifvensters en de ventilatieklep in de machinistencabine, ook digitaal schakelbaar. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel. 4 aangedreven assen. Antislipbanden. Boxpok-wielen. Frontlamp op loc en tender, machinistencabineverlichting evenals nummerborden/markeerlichten verlicht met onderhoudsvrije warmwitte ledlampjes, digitaal schakelbaar. Rookgenerator met dynamische rookuitstoot standaard ingebouwd. Frontsein en rookgarnituurcontact in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Twee krachtige luidsprekers in de tender. Imitatie van de koppeling aan kopzijde in de normschacht op de baanruimer insteekbaar. Door snelheid bekrachtigde kortkoppeling tussen loc en tender. Gemonteerde metalen handgrepen. Veel andere gemonteerde details. Machinist- en stokerfiguur in de machinistencabine.
Lengte over de koppelingen ca. 41 cm.

Aanwijzingen bij het gebruik: De locomotief kan op gebogen rails vanaf radius 2 (437,5 mm) worden gebruikt, wij adviseren echter een grotere radius. Vanwege de overhang van de lange ketel moeten signalen, bovenleidingsmasten, brugleuningen, tunnelportalen enz. voldoende afstand tot de rails aanhouden. Voor het hoge gewicht van de locomotief moeten de rails stevig bevestigd zijn. Draaischijf en rolbrug kunnen uitsluitend in doorrijdstand worden gebruikt. Products bearing "Union Pacific" are made under trademark license from the Union Pacific Railroad Company.

Dit model is in gelijkstroomuitvoering leverbaar en heeft artikelnummer 25984 in het Trix H0-assortiment. Samen met de BigBoy 37997 en de set personenrijtuigen 43617 kan de speciale rit ter gelegenheid van het jubileum "150 jaar Golden Spike" uit mei 2019 worden uitgevoerd.

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Locomotief
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij Union Pacific
Tijdperk 6
Lengte over buffers 41 cm
Minimale boogstraal Vanaf radius 2 ( 437,5 mm) met beperkingen
Decoder Ingebouwd, MFX+/DCC , incl. sound
Koppeling NEM schacht
Lichtwissel Wit frontsein
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar

Social Media & Catawiki

     Harlaar - Facebook    Harlaar - YouTube    

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
Aanmelden
© 2017 - 2021 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss