18-02 | Nieuw | -10%

Märklin my world 29406 - startset "TGV Duplex" (HO)

Vorige Artikel 9 / 145 Volgende
€ 69,95 € 62,95 (incl. btw)
Voorraad 3 stuks

Oh, la, la - de Franse dubbeldekker
Is het op jouw modelspoorbaan ook weer zo druk? Met het dubbeldeksrijtuig van de Franse hogesnelheidstrein TGV Duplex vervoer je nog meer reizigers door je kinderkamer. En komt er nog meer kleur op je rails: De nieuwe kleurvariant en de stickers maken van deze TGV Duplex een echte blikvanger!

Voorbeeld: Een op de TGV Duplex gebaseerde hogesnelheidstrein.

Model: Trein met batterijvoeding en magneetkoppelingen tussen de afzonderlijke wagens. Vast gekoppelde eenheid bestaande uit een motorwagen en een dubbeldeksrijtuig met geïntegreerd batterijenvak. De trein beschikt over 3 snelheden bij vooruit- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een tweepuntsfrontsein. Inclusief stickers voor verschillende TGV-treinvormgevingen.
Lengte van de trein 63 cm.
Inhoud: 15 gebogen kunststof rails, 10 rechte kunststof rails, 1 linkse wissel, 1 rechtse wissel en een draadloze, handzame Märklin Power Control Stick. Een hersporingshulp en 4 AA- en 2 AAA-batterijen worden meegeleverd. Uitbreidbaar met kunststof rails uit het Märklin my world-assortiment.

SNCF is een gedeponeerd handelsmerk van de Société nationale SNCF SA. TGV INOUI is een gedeponeerd handelsmerk van SNCF Voyageurs SA. Alle rechten voorbehouden.

Voor speelplezier vanaf het eerste moment worden bij deze set robuuste en stevige kunststof rails geleverd.

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Startset
Schaal H0 (1:87)
Leeftijd aanbeveling vanaf 3 jaar
© 2017 - 2022 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss