Märklin 37421.3 - Elektrisch treinstel (koploper) "Prinses Alexia Express" (HO|AC digitaal)

Artikel 1 / 24 Volgende
€ 499,95 (incl. btw)
Dit artikel is (nog) niet beschikbaar.

Voorbeeld: Vierdelig elektrisch treinstel van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Serie EDL4, "Koploper", "Prinses Alexia Express"als Intercity-treinstel ICM-4 in de actuele uitvoering. 1 eindrijtuig mBDk 2de klasse, 1 middenrijtuig mB 2de klasse, 1 middenrijtuig A 1ste klasse, 1 eindrijtuig sBFk 2de klasse.

Model: 4-delige uitvoering. Chassis bij het gemotoriseerde eindrijtuig uit spuitgietwerk. Met Digital-decoder mfx, 5-polige schuingegroefde motor met vliegwiel en geluidsgenerator. Cabines in de beide eindrijtuigen met interieur. 2 assen in een draaistel aangedreven. Antislipbanden. Rijrichtingafhankelijke voeding over steeds het voorste motorstel. Speciale kortkoppelingen met schaargeleiding. Standaard ingebouwde interieurverlichting. Frontsein met realistische lichtgele LED's. Interieurverlichtingen met warmwitte LED's. Interieur op het betreffende rijtuigtype afgestemd. Frontseinen, 2 rode sluitseinen en interieurverlichting traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Gedetailleerde uitvoering van rijwerk en opbouw. Op de eindrijtuigen weergave van de "Scharffenberg"-koppeling met afdekking. Voor dubbeltractie wordt een extra "Scharffenberg"-koppelingsverbinding meegeleverd. In de serietoestand is de uitvoering van de eindrijtuigen met gesloten overgangsdeuren. Weergave van de op een eindrijtuig naar de zijkant verschoven zwenkdeuren met vouwbalg is met bijgevoegde in te steken onderdelen mogelijk. Totale lengte van de trein 114,8 cm.

Als laatste in een serie van drie speciale Koplopers brachten de Nederlandse Märklin dealers de "Prinses Alexia Express" uit. 

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Treinstel
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal
Spoorwegmaatschappij NS
Tijdperk 5
Lengte over buffers 114.8 cm
Minimale boogstraal 358 mm
Decoder Ingebouwd, MFX
Koppeling -
Lichtwissel LED, wit/rood, digitaal schakelbaar
Bijzonderheden Exclusief Nederlandse stores en shops
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2023 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss