16-10 | Aanbieding |-50%

Noch 10003 -Diorama Kit "Winter Dream" (H0/N/Z)

Vorige Artikel 10 / 22 Volgende
€ 40,00 € 19,95 (incl. btw)
Voorraad 2 stuks

Beschrijving
Onthaasten en creativiteit - diorama kits

De diorama-set "Winter-Dream" is ideaal voor een levensechte recreatie van een zomers landschap met bloeiende weiden, prachtige bomen met fruit en geurende bloemen. Niets staat een realistische weergave in de weg.

Creëer je droomlandschap en haal een stukje natuur in huis. Met de Diorama Kit kun je je favoriete personages in een unieke setting presenteren en tegelijkertijd je handmatige vaardigheden ontwikkelen.

Deze fantastische knutselset bevat alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een beetje tijd en vrije tijd. Je ontdekt je creatieve vermogens en staat versteld van het resultaat van je handwerk.

Alles is inbegrepen in de diorama-kit om meteen met het creatieve handwerk te beginnen. Elke diorama kit bevat een hoogwaardige, handgekleurde basis gemaakt van het bekende NOCH structuur hardschuim. Het omvat ook bomen, struiken, strooisel, stenen, plukjes bodembedekker en ander handwerkmateriaal voor landschapsarchitectuur en decoratie. Je hebt zelfs geen extra gereedschap nodig, want ook de kleine werkhulpmiddelen en de lijm zitten in de set. Tot slot zijn er ook accessoires en beeldjes, maar de aantrekkingskracht van het ontwerp is natuurlijk ook om je eigen favoriete personages in het zonnetje te zetten.

Specificatie Omschrijving
Fabrikant NOCH
Artikelgroep Landschap / Decoratie
Programma Knutseldozen en sets
Schaal H0 (1:87)/N (1:160) Z(1:220)
© 2017 - 2023 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss