10-11 | Nieuw | MHI

Märklin 39438 - K. Bay. Staatseisenbahnen, Stoomlocomotief S 3/6 (HO|AC sound)

Vorige Artikel 48 / 158 Volgende
€ 629,00 (incl. btw)
Voorraad 2 stuks

Voorbeeld: Sneltrein-stoomlocomotief uit de Beierse serie S 3/6 als loc van de K. Bay. Staatseisenbahnen, subserie d, die "Langbenige" met een drijfwieldiameter van 2.000 mm. In fictieve uitvoering met bedrijfsnummer 3622 in groenblauwe basiskleurstelling. Zoals in gebruik rond 1912.

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in de ketel. 3 aangedreven assen. Locomotief en tender grotendeels van metaal. Gedetailleerd onderstel van metaal met onderbroken stavenframe. Vrij zicht op het onderstel. Tweepuntsfrontsein wisselt met de rijrichting, in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Treinnaderingslicht afzonderlijk schakelbaar. Lampen wit uitgevoerd. Verlichting met onderhoudsvrije, warmwitte ledlampjes. Standaard ingebouwde rookgarnituur in conventioneel bedrijf. Gedetailleerde weergave van de machinistencabine, machinistencabineverlichting digitaal schakelbaar. Kortkoppelingsmechanisme tussen locomotief en tender met "vitrineopstelling". Aan de tender een door snelheid bekrachtigde kortkoppeling met NEM-schacht. Bufferhoogte aan de voorzijde conform NEM. Gedetailleerde rookkastdeurtreden, haakkoppeling en luchtslang voor tender aan de achterkant en zuigerstangafscherming worden meegeleverd.
Lengte over de buffers 26,7 cm.

Een bijbehorende set personenrijtuigen vindt u onder artikelnummer 41353. Deze wordt eveneens in een eenmalige serie aangeboden ter gelegenheid van de 16e MHI-ledenvergadering.

Eenmalige serie als speciale uitvoering ter gelegenheid van de 16e MHI-ledenvergadering op 7 oktober 2022

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Locomotief
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij K.Bay.Staatseisenbahnen
Tijdperk 1
Lengte over buffers 26.7 cm
Minimale boogstraal 360 mm
Decoder Ingebouwd, MFX+/DCC met sound
Koppeling NEM 362 schacht + kortkoppel mechaniek
Lichtwissel LED, 2 punts wit/wit, digitaal schakelbaar
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2022 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss