21-12 | Nieuw

Märklin 26616 - DB, "stukgoederenverkeer" (HO|AC sound)

Vorige Artikel 54 / 83 Volgende
€ 399,00
Voorraad 1 stuk

Voorbeeld: Kleine diesellocomotief serie 323 (Köf II). Uitvoering met gesloten machinistencabine. 2 gesloten goederenwagens Gbs 254 met paneelwanden en schoorwerk, 1 vrachtwagen Mercedes-Benz LP 608. Deutsche Bundesbahn (DB). Bedrijfsnummer van de locomotief 323 490-3. Zoals in gebruik rond 1978.

Model: Kleine diesellocomotief met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. Beide assen aangedreven. Met railhechtmagneten voor betere trekkracht. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en twee rode sluitseinen in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontsein aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Dubbele A-verlichtingsfunctie. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Met nieuwe telex-koppeling, voor en achter telkens apart schakelbaar. Koppelingswals. Gemonteerde metalen handrails. 2 gesloten goederenwagens met gerepareerde en verontreinigde vlakken. Model van een vrachtwagen Mercedes-Benz LP 608 met vierkante cabine, laadbak en huif van de firma Schuco. 1 set figuren laadpersoneel van de firma Preiser.
Totale lengte over de buffers ca. 40 cm.

Highlights

  • Nieuwe telex-koppeling voor en achter afzonderlijk schakelbaar.
  • Digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties.
  • Met vrachtwagen van de firma Schuco en set figuren laadpersoneel van de firma Preiser. Goederenwagon met reparatieplekken.

 

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Goederentrein set
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij DB
Tijdperk 4
Lengte over buffers 40 cm
Minimale boogstraal 360 mm
Digitale interface 21MTC
Decoder Ingebouwd, MFX+/DCC met sound
Koppeling Telex
Lichtwissel LED, 3xwit/2x rood, digitaal schakelbaar
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2024 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss