NOCH 71904 - Ratgeber "Familien-Hobby Modellbahn"

Vorige Artikel 7 / 13 Volgende
€ 9,95 (incl. btw)
Voorraad 1 stuk

 

Het hele gezin kan hier knutselen! Ratgeber "Familien-Hobby Modellbahn"
Bouw met de kinderen samen met het gezin een mooie modelspoorbaan. Is dat geen geweldig idee? De kinderen zullen zeker enthousiast zijn. Zelfs in het tijdperk van computerspellen is modelbouw een hobby waarin kinderen en jongeren veel plezier kunnen hebben en successen kunnen vieren met hun vrienden, ouders of grootouders.

Het gezamenlijk plannen van een modellandschap, het selecteren en kopen van de "ingrediënten" voor je eigen wereldje en dit als team opbouwen zijn ervaringen die generaties verbinden. De hobby is afwisselend en creatief en bevordert de fijne motoriek en verbeeldingskracht. Tegelijkertijd zijn geduld en plannings- en organisatorische vaardigheden vereist. Dit alles maakt de hobby van modelleren een educatief waardevolle bezigheid.
Maar hoe pak je zo'n project het beste aan? Onze auteur, de bekende modelmaker Karl Gebele, heeft met zijn twee kleinkinderen Nico en Denis een fraaie 1.90 x 1.00 meter baan gebouwd.

In de gids "Familien-Hobby Modellbahn"" laten de drie op 120 pagina's stap voor stap zien hoe dit prachtige familieproject tot stand kwam.
Het gaat met name ook om de vraag op welk moment de kinderen bijzonder goed kunnen bijdragen aan de bouw van de voorziening en welke taken beter door volwassenen kunnen worden overgenomen.

Achterin de gids vindt u een onderdelenlijst en de baanplannen voor het inrichten van de baan met MÄRKLIN® C-Track H0, MÄRKLIN® K-Track H0, Roco® geoLine H0, Fleischmann® Profi-Gleis H0 en Fleischmann® piccolo N, PIKO® A Track H0 en Tillig® modelbaan TT. Dit zorgt ervoor dat u het systeem kunt namaken met het door u gewenste railsysteem.

Inhoud van de gids "Modelspoorbaan voor gezinnen"
· Baanplanning
· Frameconstructie
· Route- en spooraanleg
· Tunnelbouw en landschapsarchitectuur
· Landschapsarchitectuur
· Rotsformatie
· Landschapsvergroening
· Water beheersing
· Padontwerp
· Bomen en struiken
· Detailontwerp

Duitstalig

Specificatie Omschrijving
Fabrikant NOCH
Artikelgroep Boek / Tijdschrift
Schaal Algemeen
© 2017 - 2023 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss