Historie

Begin jaren negentig hebben wij, Rick en Peter Harlaar, onze passie voor modeltreinen omgezet in een ambitie; een eigen modeltreinwinkel. Na eerst een aantal jaren actief te zijn geweest op modelspoorbeurzen hebben we medio jaren negentig in Badhoevedorp een locatie gevonden om een winkel te realiseren, gekoppeld aan het belasting-advieskantoor van Rick Harlaar.

Met een bedrijfsfilosofie die gericht is op deskundigheid, kwaliteit en een goede service is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende modeltreinwinkels van Nederland.

Onze roots in de aanwezigheid op beurzen hebben we nooit losgelaten en Harlaar Modeltreinen is nog altijd actief op alle grote modelspoorbeurzen van Nederland.

In 2008 is er een tweede winkel geopend in Amsterdam aan de Parnassusweg. Een Märklin Store gericht op Märklin-producten en de aan Märklin gelieerde merken. Ondanks het succes van deze formule hebben we na 8 jaar besloten om al onze activiteiten in Badhoevedorp te concentreren.

Naast de verkoop via onze winkel en beurzen zijn wij ook actief op Catawiki en sinds begin 2019 via onze webshop.

In onze winkel is van alles op modeltreingebied te vinden. Wij kiezen voor een breed en diep assortiment, gecombineerd met deskundig advies en service.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss