Märklin 41326 - DB, Set personenrijtuigen (HO)

Vorige Artikel 5 / 75 Volgende
€ 399,00 (incl. btw)
Voorraad 1 stuk

Voorbeeld: Twee paar 3-assige ombouwwagens en een stuurstandrijtuig van de Deutsche Bundesbahn (DB). Een paar ombouwwagens B3yegb en AB3yegb, een paar ombouwwagens B3eygb en een stuurstandrijtuig BDymf 457 (rijtuig met middeninstap). Chroomoxidegroene kleurstelling. Zoals in gebruik rond 1969.

Model: Alle wagens zijn standaard voorzien van ingebouwde binnenverlichting met onderhoudsvrije warmwitte ledlampjes en stroomgeleidende kortkoppelingen. Stuurstandrijtuig met extra digitale mfx-decoder en geluidsfuncties. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en twee rode sluitseinen conventioneel aan, digitaal schakelbaar. Standaard ingebouwde ledbinnenverlichting, digitaal schakelbaar. Cabineverlichting digitaal schakelbaar. Stroomgeleidende koppeling digitaal schakelbaar. Typespecifiek vormgegeven bodemplaten. Aan de kopzijde rode transparante sluitseininzetstukken aan het uiteinde van de wagen zonder machinistencabine. Draaistellen type Minden-Deutz zwaar met dubbele blokremmen. Draaistel voor met baanruimer, dodemansschakelkast, inductieve treinzekering en dynamo D 62. Kleinst berijdbare boogradius 360 mm. Voor de presentatie in een vitrine zijn een WC-stortbuis en trek-duwstuurleiding als afzonderlijk te monteren onderdelen meegeleverd.
Via het stuurstandrijtuig kan het hele treinstel van stroom worden voorzien. Hiervoor moet een vast gedefinieerde rijtuigvolgorde worden aangehouden. Alle wagens met authentieke gebruikssporen. Totale lengte over de buffers ca. 89,2 cm.

De bijbehorende stoomlocomotief vindt u in het Märklin H0-assortiment onder artikelnummer 39651

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Personenrijtuig set
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Spoorwegmaatschappij FS
Tijdperk 3
Decoder Ingebouwd, MFX/DCC
Koppeling Relex
Lichtwissel LED, wit/rood, digitaal schakelbaar
(Binnen)verlichting Standaard, LED
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2023 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss