Esu 50708 - Binnenverlichting, digitaal (warm witte leds) (HO|N)

Vorige Artikel 3 / 4 Volgende
€ 21,75 (incl. btw)
Voorraad 2 stuks

De 255 mm lange, 9 mm slanke LED-lampen met 11 LED's zijn bedoeld voor digitale gebruik in de spoorbreedten N, TT of H0. Er zijn twee versies beschikbaar: Naast een versie met warm wit (50708), is er ook een printplaat met gele LED's (50709), zodat de lichtkleur altijd overeenkomt met uw bestaande wagons. Zoals gebruikelijk bij ESU-binnenverlichting blijft de helderheid, die met een potentiometer regelbaar is, constant ongeacht de railspanning dankzij de ingebouwde constante voedingsspanning. Om flikkeren te voorkomen kan er desgewenst een PowerPack worden aangesloten.
Het verlichtingsbord kan individueel worden ingekort en aangepast aan de lengte van de wagon. Het wordt geleverd met een rood sluitlicht.

De scheidingspunten zijn op een afstand van 24 mm aangebracht.

De geïntegreerde ESU-decoder kan worden gebruikt met Motorola® en DCC en werkt ook op analoge DC-systemen. De bedrijfsmodus wordt volledig automatisch herkend. De helderheid kan individueel worden aangepast met behulp van de software, op basis van de vooraf ingestelde basishelderheid met behulp van de instelknop. Verschillende prototypische lichteffecten zoals zacht dimmen, TL-buiseffect, defecte TL-buizen, batterijverlichting en nog veel meer zorgen voor een realistisch resultaat. De 11 LED's zijn onderverdeeld in meerdere groepen die afzonderlijk kunnen worden geschakeld. Met functietoewijzing kunnen de LED's vrij worden toegewezen aan de gewenste functietoetsen. Twee extra uitgangen kunnen worden gebruikt als sluitlichten of voor het wisselen van de sluit/frontlichten van een stuurstandrijtuig.
Natuurlijk kunnen alle effecten ook na installatie worden geprogrammeerd. Als alternatief kunt u ook de digitale binnenverlichting op het programmeerspoor uitlezen.

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Esu
Artikelgroep Toebehoren
Programma Binnenverlichting
Schaal H0 (1:87)/N (1:160)
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2023 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss