-37%

Noch 14346 - Eenden huis met eend (HO)

Artikel 45 / 409
€ 7,80 € 4,95 (incl. btw)
Voorraad 1 stuk

Kwak... kwak... de vijverbewoners kletsen in het rond

Het lasergesneden mini "eendenhuisje met eend" is ideaal voor elke landschapsscène op de boerderij. De grote tuin op de boerderij biedt plaats aan volop eenden die in hun eendenhok bij de vijver leven. Ze genieten van de koele verkoeling in het koude vijverwater en kletsen wat rond. De eendenmama zorgt voor de kleine eendjes en verkent samen met hen de omgeving op de eendenmars. Naast de andere boerderijdieren zoals koeien, schapen, varkens, kippen en paarden, genieten de eenden van de vrijheid in hun eendenhok aan de vijver. Creëer realistische landschapsscènes, vooral op het land of op de boerderij met het "Eendenhuis met eend".

De Laser-Cut mini's van NOCH - ondertussen een kleine instelling. De bouwpakketten waren al divers in 2013, veel nieuwe ideeën bereikten ons van enthousiaste klanten. Daarom hebben we ons programma nu uitgebreid. Daarnaast hebben we, na het grote succes van de Laser-Cut mini's voor spoor H0 en op verzoek van vele TT- en N-spoor spoorwegen, nu ook Laser-Cut mini's gerealiseerd voor vrienden van kleine spoorbreedtes.

De bouwpakketten zijn verkrijgbaar voor een lage prijs en zullen zeker een plekje vinden op elke modelspoorbaan. Laat u inspireren door onze grote verscheidenheid aan onderwerpen!

Specificatie Omschrijving
Fabrikant NOCH
Artikelgroep Landschap / Decoratie
Programma Laser cut minis
Schaal H0 (1:87)
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2024 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss