Nieuw 2024 | Prijs €1199,00 | Onze prijs €1079,00

Märklin 26931 - MET, treinset Metropolitan Express Train (HO|AC sound)

Artikel 2 / 59

Voorbeeld: Treinset MET bestaande uit een sneltreinlocomotief bouwserie 101, 1 sneltreinwagon Apmz116.0 met wagonnummer 1, 1 sneltreinwagon Apmz 116.2 met wagonnummer2, 1 sneltreinwagon Apmkz 116.6 met wagonnummer 3, 1 sneltreinwagon Apmz 116.4 met wagonnummer 4, 1 sneltreinwagon Apmz 116.4 met wagonnummer 5, 1 sneltreinwagon Apmkz 116.6 met wagonnummer 6 en 1 sneltreinwagon met stuurstand Apmbzf 116.8 met wagonnummer 7. Locomotief en wagons zijn uitgevoerd in zilvergrijze basiskleur met "Metropolitan" logo's. Traject van inzet Hamburg - Keulen, met tussenstops in Essen en Düsseldorf. Deutsche Bahn AG (DB AG), bedrijfsafdeling Metropolitan Expres Train GmbH / DB Reise und Touristik. Bedrijfsnummer van de loc 101 130-3. Model naar de bedrijfstoestand tussen augustus 1999 en september 2001.

Model: Sneltreinlocomotief met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogensmotor met vliegwiel, centraal ingebouwd. 4 assen aangedreven middels cardan assen. Antislip banden. Met de rijrichting wisselend driepunts frontsein en 2 rode sluitlichten. Verlichting bij analoog bedrijf werkend, in digitaal bedrijf schakelbaar. Schijnwerper en verlichting in de machinistencabines afzonderlijk digitaal schakelbaar. Verlichting aan beide zijden van de locomotief afzonderlijk digitaal te bedienen. Dubbele A-Licht functie. Aan de zijde van cabine 2 is een 2-polige koppelling in een norm-schacht geplaatst voor de electrische verbinding met sneltreinwagon 1. Alle wagons zijn standaard voorzien van indirecte led binnenverlichting, dimbaar en digitaal bedienbaar door middel van de decoder in het stuurstand rijtuig. Met buffercondensatoren voor het overbruggen van korte stroomloze stukken. Stuurstandrijtuig voorzien van mfx digitaal decoder. Driepunts frontsein en 2 rode sluitlichten in analoog bedrijf ingeschakeld en in digitaal bedrijf schakelbaar. Schijnwerper, machinistencabineverlichting en verlichting in de cabine van het stuurstandrijtuig apart digitaal te bedienen. Stroomvoerende 4-polige koppelingen tussen de sneltreinwagons. Verlichting van locomotief en wagons door middel van onderhoudsvrije warm-witte en rode led's. Wagon 1 aan de zijde van de locomotief voorzien van gummi overgangsbalg. Wagons voorzien van gedetailleerde, meerkleurige interieurs. Met de rijrichting wisselende stroomopname tussen locomotief en stuurstandrijtuig. Voor het volledig functioneren van alle beschikbare functies van de hele trein is het aanhouden van de vaste rijtuigvolgorde noodzakelijk. De kleinst berijdbare radius is 360 mm, zonder daarbij rekening te houden met het lichtruimpofiel. Alleen bij het berijden van grotere boogstralen kunnen bij de koppelingen aan het eind van de wagons de, af-fabriek gemonteerde, overgangsbalgen vervangen worden door de los bijgevoegde balgen. Totale lengte van de hele trein is, gemeten over de buffers, ongeveer 236 centimeter.       

Highligts

  •    Wereldwijd gelimiteerde oplage van 2500 treinsets.
  •    Een doorlopend genummerd certificaat van echtheid hoort  bij elke set.
  •    Volledig nieuwe ontwikkelde sneltreinwagons, nauwkeurig  in schaal 1:87.
  •    Sneltreinwagons met standaard ingebouwde led  binnenverlichtingen.
  •    Mfx digitale decoder in het stuurstandrijtuig.
  •    Lichtwisseling, schijnwerper, cabineverlichting en stuurtafelverlichting in het stuurstandrijtuig zijn digitaal te bedienen.
  •    Locomotief voorzien van Speelwereld mfx+ digitale decoder  met zeer veel bedrijfs- en geluidsfuncties.
  •    Schijnwerper en cabineverlichting in de locomotief   digitaal schakelbaar.
  •    4-polige, deelbare, koppelingen tussen de wagons en   2-polig deelbare koppeling tussen de loc en wagon 1

    

Specificatie Omschrijving
Fabrikant Märklin
Artikelgroep Treinset
Schaal H0 (1:87)
Stroomsysteem AC (Märklin-systeem ~)
Systeem Digitaal sound
Spoorwegmaatschappij DB AG
Tijdperk 5
Lengte over buffers 236 cm
Minimale boogstraal 360 mm
Digitale interface 21MTC
Decoder Ingebouwd, MFX+ met sound
Koppeling NEM 362 schacht + kortkoppel mechaniek
Lichtwissel LED, 3xwit/2x rood, digitaal schakelbaar
Leeftijd aanbeveling vanaf 14 jaar
© 2017 - 2024 Harlaar Modeltreinen | sitemap | rss